Een 9,7 voor Indus Reizen! Eigenlijk zijn wij backpackers, we hebben al heel veel gereisd in Azië, alleen Bhutan hadden we nog niet bezocht. Dat heeft er mee te maken dat je in Bhutan alleen mag reizen met een door de overheid gecertificeerde reisorganisatie/gids. Na wat rondzoeken op het internet kwamen we bij Indus Reizen uit. Eerst een beetje huiverig, omdat wij gewend zijn om alles zelf te doen. De mensen van Indus Reizen weten echt waar ze over praten. En omdat zij (net als wij) echte reisfanaten zijn zaten we eigenlijk meteen op één lijn: Wel de highlights maar ook veel niet toeristische plekken en wandelen (hiken) door de bergen.

We hebben gekregen wat we voor ogen hadden en eigenlijk nog veel meer. Deze reis overtrof al onze verwachtingen. Bhutan is een enorm mooi land waar de mensen echt hun eigen cultuur en tradities hebben behouden. De bergen zijn zo mooi en de wandeltochten echt fantastisch. Tiger’s Nest was één van de hoogtepunten. Een flinke wandeling maar wat een uitzichten en het beroemde klooster is echt de moeite van het bezoeken waard.

Deze reis was echt perfect geregeld, goede (lokale) gidsen, mooie overnachtingen en een goed reisschema. We hadden het zelf niet beter kunnen doen. We geven Indus Reizen dan ook een 9,7!

Jesse en Leonie Hendriks

Indus Reizen 9.7 10