Een 8,5 voor Indus Reizen! Afgelopen januari hebben wij een reis gemaakt door Zuid-India. We hadden het noorden van India twee jaar geleden al gedaan en besloten om het zuiden te gaan bekijken. Onze reisroute hadden we zelf al in grote lijnen bedacht en in samenwerking met de reisspecialisten van Indus Reizen is die helemaal op maat gemaakt.

Dankzij de kennis van Indus Reizen hebben we heel veel gezien en meegemaakt. De route was echt heel mooi, met een gebalanceerde hoeveelheid cultuur, natuur en bezienswaardigheden. Precies zoals we het wilden. Zuid-India is echt heel anders dan Noord-India, de tempelsteden, maar ook de grote nationale parken waar we een luipaard en een tijger hebben gezien! Heel erg bijzonder.

Onze dank gaat uit naar het Indus Reizen team, voor de perfecte ondersteuning met het uitstippelen van de reis en de mooie overnachtingen. En uiteraard ook naar de chauffeur die perfect heeft gereden en altijd voor ons klaar stond. Kortom, alles perfect geregeld en we gaan zeker nog een keer terug met Indus Reizen, want India heeft wel heel veel te bieden.

Henny en Richard Vreeman

Indus Reizen 8.5 10