Groepsreis India

Onze rondreizen naar India zijn met zorg voor je samengesteld. Kies rechts een categorie of gebruik het filter om de resultaten te verfijnen. Alle India rondreizen zijn natuurlijk ook op maat aan te passen. Wij helpen je graag verder!

Een groepsreis door India maken?

Jij wil graag een keer door India reizen, maar je wil dit liever niet in je eentje doen? Dan nodigen we je van harte uit voor een prachtige groepsreis door India met Indus Reizen. Dit zijn reizen waar je alleen maar van hebt kunnen dromen. Reizen die je maakt in met een groep enthousiaste mensen, die samen met jou dit bijzondere land willen gaan ontdekken. We raden je dan ook aan om eens op onze website te komen kijken wat voor reizen we hier allemaal voor je klaar hebben staan. Zo weet je zeker dat jij straks een reis kunt gaan maken die helemaal op je eigen wensen is afgestemd!

Klaar voor een groepsreis naar India?

India is een prachtig land. Het is mooi om dit in je eentje te ontdekken, maar er valt ook wat voor te zeggen om al die pracht en praal eens in een groep te bekijken. Je deelt dan samen die momenten van verwondering bij wederom een prachtig uitzicht, of een bijzondere tempel. Samen wandel of fiets je door de natuur die niet te vergelijken valt met de bossen die je bij ons in de buurt tegenkomt. Dit allemaal tegen zeer schappelijke tarieven… Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle reizen door India die je samen met ons kunt maken.

Meer weten over onze India groepsreis?

Die India groepsreis waar je altijd al van hebt gedroomd maak je gewoon met Indus Reizen. We hebben veel ervaring met het aanbieden van een groepsreis door India. Als je hierbij voor onze organisatie kiest, dan steun je hiermee ook nog eens meerdere goede doelen in India. Een deel van de opbrengst van onze reizen wordt namelijk door ons geinvesteerd in bijzondere projecten waar aan gebouwd wordt. Zo kun je straks met een goed gevoel op reis naar dit bijzondere land!

> IK WIL DIRECT ALLE GROEPSREIZEN BEKIJKEN NAAR INDIA!