Reisinformatie India

India heeft zelfs de meest verwende reiziger heel veel te bieden. Eeuwenoude mooie tempels, authentieke dorpen, kleurige volksstammen, groene nationale parken, ruig gebergte, een indrukwekkende woestijn en schitterende tropische stranden. Je zult merken dat India rondreizen veelzijdig zijn en reizen in India een onvergetelijke ervaring is. Wist je trouwens dat de entrees in veel van de gevallen al inbegrepen zijn in je India rondreis van Indus Reizen?

Waarom kies je  voor India?

Waarom kies je voor India?

Waarom kies je voor India en wat maakt het zo'n leuk vakantieland? Indus reizen geeft je graag antwoord op die vraag. Lees waarom je voor India zou moeten kiezen en maak je keuze uit de vele India rondreizen van Indus reizen.

Meer over Waarom kies je voor India?

Algemene reisinformatie

Reisinformatie

Algemene reisinformatie over de ontvangst van je reisbescheiden en de benodigde documenten. Hoe het zit met de bagage en welke verzekeringen voor je reis naar India aan te bevelen zijn.

Meer over Reisinformatie

India highlights: Wij kennen de mooiste plekken

India highlights

We hebben enkele van de highlights in India voor je op een rijtje gezet. Plaatsen, maar ook natuurgebieden, tempels of streken. We weten dat we hierbij niet compleet zijn! Kun je nagaan hoeveel moois India nog meer te bieden heeft. Wil je meer weten over de wildparken en tempels die je kunt bezoeken dan helpt deze pagina je op weg om een keuze te maken.

Meer over India highlights

Waar kan ik overnachten in India?

Hotels

Je kunt bij Indus reizen vrijwel alle hotels in India reserveren. Uit oogpunt van kwaliteitsnormen boeken wij alleen niet de allereenvoudigste guesthouses. De genoemde hotels zijn slechts een bloemlezing van wat er bij Indus reizen in India mogelijk is.

Meer over Hotels

De beste reisperiode voor India

Reisperiode, klimaat en weer

India kent het hele jaar door tropische temperaturen, maar ook een droge tijd en een regentijd. Omdat het zo'n ontzettend groot land is kan het klimaat per regio behoorlijk verschillen, en elke regio is de moeite waard. Zo kun je in elk seizoen wel een regio bezoeken. Het regenseizoen verschilt ook per regio, kijk dus goed in welk seizoen je reist en naar welke regio je gaat.

Meer over Reisperiode, klimaat en weer

Vliegen naar India

Vliegen

De ticketprijzen die wij aanbieden zijn inclusief luchthaven belastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen. Tickets boeken wij alleen als service voor gasten die bij ons een landarrangement reserveren. Je kunt dus niet een los ticket bij ons kopen.

Meer over Vliegen

Praktische reisinformatie over India

Praktische informatie

Praktische informatie over gezondheid, geldzaken en vervoer tijdens je reis in India.

Meer over Praktische informatie