Vliegen naar India

Reserveer je bij Indus reizen je rondreis naar India, dan bieden we je ook een ticket aan. Je kunt ook zelf je ticket kopen en ons alleen het landarrangement laten organiseren. De ticketprijzen die wij aanbieden zijn inclusief inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen en veiligheidsheffingen. Je vlucht naar Delhi duurt iets meer dan 8 uur. Vlieg je naar een van de andere internationale luchthavens, zoals Mumbai, Chennai of Kochi, dan ben je vaak een paar uur langer onderweg. Je komt dan vrijwel altijd de volgende dag pas aan in India als je vanuit Europa vliegt.

Je reis begint bij je vlucht naar bijvoorbeeld Delhi<br>
Je reis begint bij je vlucht naar bijvoorbeeld Delhi

Mocht je bij ons alleen het landarrangement boeken is dat iets om rekening mee te houden! Woon je in Nederland en België en reis je naar India dan zijn Amsterdam, Brussel, Düsseldorf en soms Frankfurt of Parijs de meest logische plaatsen om je reis te beginnen. Ben je woonachtig in de grensgebieden dan is het zinvol om ook het alternatief te bekijken, het kan soms flink schelen in prijs!

Er zijn verschillende manier om naar India te vliegen. De meeste rondreizen in het noorden starten in Delhi, maar reis in het zuiden dan kan het ook zijn dat reis begint in bijvoorbeeld Bangalore, Kochi of Chennai. De internationale luchthavens in India worden door diverse luchtvaartmaatschappijen aangedaan, soms zelfs met een rechtstreekse vlucht. Je kunt je reis ook eenvoudig combineren met een overstap in boeiende steden als Abu Dhabi, Doha en Dubai.

Wij bieden geen losse tickets aan. Wij bieden een ticket als service aan. Voor het uiteindelijk reserveren van de tickets rekenen wij een klein bedrag. Dat zit in de prijs die wij je aanbieden inbegrepen. Wij bieden zoveel mogelijk vluchten aan met een plezierige overstap. Het kan dus zijn dat je op internet een voordeliger ticket treft. Dit kan een aanbieding zijn of een vlucht met lange(re) overstap. Vaak hebben de tickets (ook die wij aanbieden) strikte annulerings-voorwaarden.

De namen die wij opgegeven krijgen voeren wij in als zijnde de reizigers. Dit dienen alle namen te zijn precies zoals op het paspoort vermeld staat. Voor eventueel niet correct aangeleverde namen of reisdata en de daaruit mogelijk voortvloeiende kosten is Indus reizen op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen. Indus reizen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor zaken die betrekking hebben op het feitelijk uitvoeren van de vluchten, eventuele vertragingen, aansprakelijkheden jegens luchtvaartmaatschappijen of voorwaarden voor annuleren van de vluchten.

Groene stoelen

GreenSeat: maak van je vliegtuigstoel een groene stoel

Uw reis is ook te boeken met een reis in een GreenSeat. U kiest dan bewust voor het compenseren van de CO2 uitstoot van uw vlucht. GreenSeat investeert door middel van jouw bijdrage in duurzame energie projecten die zorgen dat dat de hoeveelheid uitgestoten CO2, op een andere plek wordt voorkomen. Deze projecten zouden zonder deze investering niet tot stand komen. Zo draag je met GreenSeat bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Prijswijzigingen zijn voorbehouden

Prijzen van de luchthavenbelasting / brandstoftoeslag zijn aan veranderingen onderhevig door de stijging van olieprijzen. Vluchtprijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.