Reisspecialist India | Wie zijn wij | Indus Reizen

Indus reizen is India specialist. Wij organiseren bijzondere India rondreizen en komen er het liefst ieder jaar zelf. Indus reizen organiseert reizen naar India, al dan niet in combinatie met het mooie Sri Lanka, de tropische eilanden van de Malediven of het prachtige Nepal in het noorden.

Indus reizen is een bij de kamer van koophandel geregistreerde handelsnaam van Singha reizen BV. Ons zusje Singha reizen organiseert reizen naar Sri Lanka en bij Mekong reizen reserveer je de mooiste rondreizen naar Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand en/of Maleisië.

Indus reizen is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerde handelsnaam van Singha reizen BV. Ons zusje Singha reizen organiseer reizen naar Sri Lanka. Bij Mekong reizen vind je de mooiste reizen naar Indochina, en bij Tropic reizen reserveer je je reis naar de tropische eilanden van de Malediven.

Singha reizen is een in 2008 door André Ladenius gestart internet reisbureau. Nadat hij eerder al met zijn gezin naar Sri Lanka op vakantie was geweest zijn zij na de Tsunami terug gegaan om hulp te bieden. Er werden huizen gebouwd in Telwatta en mensen werden voorzien van middelen om weer een bestaan op te bouwen. Telwatta is dorpje aan de zuid-west kust vlak bij de plek waar de trein door de golven werd meegesleurd. Het werk daar leverde vrienden voor het leven en extra familie op! Bij terugkomst werd besloten dat er 'iets' met projecten gedaan zou gaan worden. Dat werd een reisbureau om ook middelen te behouden om dat te doen.

Huizen bouwen in Telwatta - Sri Lanka
Huizen bouwen in Telwatta - Sri Lanka

Wij zijn een internet reisbureau voor rondreizen naar India en bieden je middels een persoonlijke service bijzondere reizen door India aan. Al onze India reizen zijn op maat aan te passen. Zo'n 80% van de reizen die wij voor onze gasten mogen verzorgen kennen maatwerk of een kleine aanpassing om het helemaal op maat te maken voor jou!

Indus reizen werkt in India samen met zorgvuldig geselecteerde lokale collega's met jarenlange ervaring, vaak meer dan 25 jaar. Zij staan samen met het team in Nederland borg voor een keurig verzorgde reis en begeleiding daar waar nodig tijdens je reis. Daarnaast zullen onze lokale collega's je met raad en daad overdag (en indien nodig 's nachts) van dienst zijn.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van kleinschalige reisorganisaties onder de naam van ons moederbedrijf Singha reizen BV, Indus reizen is een bij de KvK Utrecht gedeponeerde handelsnaam van Singha reizen. Door dat wij bij de VvKR en ook bij de SGR zijn aangesloten ga je goed verzekerd op reis met Indus reizen.