Reizen met een doel in India

Naast al het moois dat India je te bieden heeft is het ook een land waar je hulp van harte welkom is. Door een rondreis naar India te boeken met Indus reizen draag je bij aan een projecten in India. Wij richten ons hierbij met name op hulp aan kinderen en vrouwen.

Indus reizen is een onderdeel van Singha reizen BV. Singha reizen is een in 2008 door André Ladenius gestart internet reisbureau. Nadat hij met zijn gezin naar Sri Lanka op vakantie was geweest zijn zij het jaar erna terug gegaan om hulp te bieden bij de wederopbouw na de Tsunami. Er werden huizen gebouwd in Telwatta en mensen werden voorzien van middelen om weer een bestaan op te bouwen. Telwatta is een dorpje aan de zuid-west kust vlak bij de plek waar de trein door de golven werd meegesleurd. Het werk daar leverde vrienden voor het leven en extra familie op! Bij terugkomst werd besloten dat er 'iets' met projecten gedaan zou gaan worden. Dat werd een reisbureau om ook middelen te behouden om dat te doen.

In 2014 is Singha reizen een bestemming van "Reizen met een doel" geworden. André heeft ook een reclamebureau waarmee uitdagende concepten bedacht worden en hij helpt bedrijven bij hun positionering met concepten, vormgeving, trainingen en workshops. Ook daar neemt hij dus mensen mee op reis en dat is dan ook zijn passie. Met reizen met een doel worden ook enkele andere landen in zuid-oost Azië aangedaan. Singha Reizen is de Sri Lanka reisspecialist, de reisspecialist voor Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand en Maleisië is Mekong reizen en Indus reizen is specialist in reizen naar India. Je draagt op het moment dat je gast bent van "Reizen met een doel" altijd een beetje aan projecten in het land zelf bij.

Een deel van onze bedrijfsopbrengst gaat naar goede doelen. Het overige deel is voor ontwikkeling nieuwe reizen, reserveringen, bureaukosten en een deel winst voor de onderneming. Voor jou een garantie dat je met een gezond bedrijf afspraken maakt en dat je er van op aan kunt dat de gemaakte afspraken keurig worden nagekomen. Wij zijn daarom ook aangesloten bij de VvKR en de SGR. Dan ga je zeker op reis!